Nieuwe Google Search Console uit bèta-fase

Nieuwe Google Search Console 2018De nieuwe Google Search Console is sinds 4 september 2018 uit de bèta-fase gehaald. Vanaf nu is het dus de standaard versie. In de Verenigde Staten worden gebruikers zelfs al omgeleid naar de nieuwe versie als ze de Google Search Console openen. Hier is dat voorlopig nog niet het geval. Maar het woord “Beta” is wel overal weggehaald.

Google heeft dit zopas aangekondigd via de Google Webmaster Central Blog. Dat de nieuwe Google Search Console uit de bèta-fase is wilt niet zeggen dat ze er klaar mee zijn. Voorlopig mist de nieuwe versie nog een aantal functies die je in de oude versie had.

Google is zich daarvan bewust en laat weten dat deze functies binnenkort ook beschikbaar zullen worden in de nieuwe versie. En dat ze ook van plan zijn om in de toekomst meer nieuwe “spannende” functies toe te voegen aan de nieuwe Google Search Console.

Om welke functies het gaat, en waarom ze zo “spannend” zijn is voorlopig nog niet duidelijk.

The following two tabs change content below.

Kim Pittoors

Eigenaar bij Nethit
Gelukkige vader, Oprichter van Nethit.nl & SEOnieuws.com, Webdesigner, SEO specialist en Usability Freak. Gek op Linux en verslaafd aan scoren in Google.