Over

De website seonieuws.com is een nieuwsplatform voor Nederlandstalige SEO-specialisten, online marketeers en andere professionals die geïnteresseerd zijn in nieuws uit de branche. Je vindt hier het laatste nieuws uit de SEO- en onlinemarketingwereld in je eigen taal.

Onze redactie volgt dagelijks het nieuws uit de SEO- & onlinemarketingwereld en checkt natuurlijk ook de sociale media-kanalen. Als er iets belangrijks aan de hand is schrijven we er iets over op deze site.

Wie zijn wij?

Nathan Veenstra – Eigenaar en Eindredacteur

Volbloed Fries, opgegroeid in Apeldoorn. SEO-specialist bij Optimus Online. Gepassioneerd door online marketing en het schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten. Sinds maart 2017 verantwoordelijk voor de eindredactie bij seonieuws.com en sinds mei 2019 eigenaar van het platform.

Kim Pittoors – Oprichter en Auteur

Gelukkige vader,  oprichter van Nethit, Webdesigner, SEO specialist en Usability Freak. Gek op Linux en verslaafd aan scoren in Google. In februari 2017 begonnen met seonieuws.com. Een platform voor en door Nederlandstalige SEO-specialisten.

Wil jij ook meeschrijven?

Wij staan altijd open voor auteurs met gedegen SEO-kennis, oog op actualiteit en tijd om met regelmaat een artikel te schrijven. Mocht je interesse hebben neem dan gerust contact met ons op.