Matt Cutts klaagt over Google en nieuwbakken Googler Danny Sullivan geeft antwoord

Kan iemand mij wakker maken uit deze kafkaiaanse droom waarin Matt Cutts klaagt over Google en Danny Sullivan antwoord geeft? Ik vrees van niet want het is geen droom maar de hedendaagse realiteit! Als ik je moet uitleggen waarom deze situatie kafkaiaans is dan is dit artikel niet voor jou bestemd.

Begin deze week klaagde voormalig Googler Matt Cutts over een vervelende bug: 

In reactie daarop nam SEO-journalist Barry Schwartz contact op met het persteam van Google dat vervolgens ook antwoord gaf, en dat antwoord kwam van niemand minder dan nieuwbakken Googler Danny Sullivan. Hoe gek kan het worden?

Danny Sullivan zag er zelf ook de lol van in en maakte er een grap van op Twitter:

Twitter reageerde zoals altijd dankbaar:

Ook Paul Haahr van Google kon er mee lachen:

En de hilariteit was natuurlijk compleet toen Matt Cutts voor de grap suggereerde dat hij zou gaan schrijven voor Search Engine Land:

Als je niet weet wie Matt Cutts, Danny Sullivan en Barry Schwartz zijn dan was dit artikel misschien niet voor jou bestemd. Als je een tijdje meedraait en in de SEO sector dan weet je wel wie dat zijn. En zo niet dan mis je niets,  je website wordt er niet beter van.

The following two tabs change content below.

Kim Pittoors

Eigenaar bij Nethit
Gelukkige vader, Oprichter van Nethit.nl & SEOnieuws.com, Webdesigner, SEO specialist en Usability Freak. Gek op Linux en verslaafd aan scoren in Google.