Google maakt video waarin uitgelegd wordt hoe je een goede SEO specialist inhuurt

Google heeft een paar dagen geleden een video geplaatst met de titel: How to hire an SEO. In de video komt Maile Ohye van het  Google Search Team je uitleggen wat de beste manier is om een SEO specialist in te huren en waar je op moet letten.

Hoe een SEO specialist inhuren?De video bevat een aantal waardevolle tips om te voorkomen dat je de verkeerde SEO specialist inhuurt.

Zo zegt Maile dat een goede SEO specialist niet alleen maar bezig is met de vindbaarheid van je site, maar ook met het verbeteren van de algehele zoekervaring van je bezoekers én je marketing verhaal.

Een goede SEO specialist is dus iemand die je bedrijf echt wilt leren kennen. Verder roept ze klanten op om SEO specialisten 4 tot 12 maanden de tijd te geven om zichzelf te bewijzen. Want SEO is geen zwarte magie.

Natuurlijk bevat de video nog veel meer uitleg, als SEO’er is de video de moeite van het kijken waard en ook voor klanten lijkt deze video mij erg waardevol.

Misschien een beetje aan de strenge kant? Maar eerlijk gezegd kan ik dat wel begrijpen. Better safe than sorry 😉 Wat vinden jullie? Reageer gerust via het contactformulier onderaan.

The following two tabs change content below.

Kim Pittoors

Eigenaar bij Nethit
Gelukkige vader, Oprichter van Nethit.nl & SEOnieuws.com, Webdesigner, SEO specialist en Usability Freak. Gek op Linux en verslaafd aan scoren in Google.