SEO: The Movie!

Komt dat zien, komt dat zien… Het échte verhaal achter SEO is verfilmd. Het witte doek vertelt het verhaal van enkele pioniers op het gebied van digitale marketing.SEO: The MovieZo komen invloedrijke mensen als Bret Tabke (eigenaar van Webmasterworld), Barry Schwartz en Rand Fishkin (de bedenker van MOZ) aan het woord. Informatief, vermakelijk en toekomstgericht.

Het Idee

De film is geregisseerd en geproduceerd door John Lincoln, CEO van Ignite Visibility. Lincoln heeft de afgelopen jaren aan meer dan 500 marketingcampagnes gewerkt en vond dat het tijd werd om het verhaal van SEO te verfilmen in documentaire vorm.

De Film

SEO: The Movie!Het is een documentaire waarbij enkele ‘grote namen’ aan het woord komen. Er wordt verteld over het ontstaan van SEO en de eerste jaren van zoekmachine optimalisatie: de wortels van SEO, de vele updates en het effect dat deze updates hebben gehad op veel bedrijven. Pak wat popcorn en plof neer op de bank. Klik hier om SEO: The Movie online te bekijken.

“Humans will always be searching for something. SEO will evolve and change, but it will never die.”

The following two tabs change content below.

Nick Keijzer

Tekstschrijver bij Klik Proces
1985. Delft. Tekstschrijver. Van creatieve teksten tot SEO-teksten, van commerciële teksten tot ceremoniële speeches. Schrijft onder meer blogs voor Klik Proces. Verzot op het schrijven van blogs, SEO en Google. Sinds juni 2017 trots auteur bij seonieuws.com.

Laatste berichten van Nick Keijzer (toon alles)