SEOnieuws in nieuwe handen

We hopen vooral dat je er niks van merkt. Of misschien juist wel. Hoe dan ook: SEOnieuws.com is in nieuwe handen. Nathan Veenstra van Letterzaken, die al auteur en redacteur was, is de nieuwe eigenaar. En met een nieuwe eigenaar verandert er dus ook wel wat. Wat ga je daar dan van merken, of juist niet?

In eerste instantie willen we niet te veel veranderen. SEOnieuws.com blijft jouw vertrouwde bron voor nieuws, aankondigingen en wetenswaardigheden rondom SEO, zoekmachines en online marketing. Om dat te waarborgen, is ervoor gekozen om een team op te zetten met meer auteurs, om er zo ook voor te zorgen dat niet 1 of enkele auteurs druk zijn om nieuwe artikelen voor jullie te publiceren. En dat merk je, of juist niet.

Wat heb je er van kunnen merken?

Sinds april/mei komt het aantal berichten op de website weer op gang. Dat kun je gemerkt hebben. Hierdoor is ook de nieuwsbrief weer actief. Iedere donderdag alle artikelen in je inbox? Meld je dan in de kolom hier rechts aan. Zo mis je geen enkel nieuwsbericht meer.

Wellicht merk je ook dat er door verschillende auteurs wat verschillende schrijfstijlen voorbijkomen. Dat we wat actiever zijn op Facebook en Twitter?

We zijn benieuwd, heb jij wat gemerkt van de overname? Heb je wensen, adviezen of andere opmerkingen? We lezen het graag in de reacties hieronder.

The following two tabs change content below.
Volbloed Fries, opgegroeid in Apeldoorn. SEO- en conversie-specialist bij Optimus Online en sinds 2019 eigenaar van SEOnieuws.com. Gebiologeerd door online marketing en het schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten.

Laatste berichten van Nathan Veenstra (toon alles)

11 reacties

  1. Dank je wel Nils. Voorlopig veranderen we niet te veel, suggesties zijn altijd welkom natuurlijk. Focus is in eerste instantie op een redelijk continue stroom aan nieuwsberichten. En daarna beetje voor beetje veranderingen doorvoeren waar dat past, nodig is of gewenst is. 🙂

  1. Hahaha, thanks Bibi. Hier gaan we het vooral feitelijk houden, dus niet te veel opinie en zo 🙂 Nieuws en wetenswaardigheden dus…

 1. Ik heb het inderdaad gemerkt. Blij dat SEOnieuws weer actief is, niks tegen Kim, maar het voelde een beetje alsof de site doodbloedde onder zijn leiding.

  1. Een platform waarop regelmatig (nieuws)berichten horen te verschijnen, moet niet afhankelijk zijn van 1 persoon. Kim heeft zijn uiterste best gedaan, maar je kunt het iemand niet kwalijk nemen als de prioriteiten elders komen te liggen. Zeker wanneer dat platform niet (direct) iets oplevert. Want eigenlijk bestierde hij SEOnieuws vooral zelf.

   Uiteindelijk is het liefdewerk oud papier: er gaat best wat tijd in zitten en als je dat in je eentje moet doen, is het niet gek als het een keer minder wordt. Kim is ook niet over één nacht ijs gegaan voor hij SEOnieuws overdroeg. Het blijft toch een beetje je kindje als je zoiets hebt opgezet.

   Met alle dank voor en respect aan Kim, die dit platform toch maar mooi heeft neergezet. En dapper dat hij uiteindelijk zelf de conclusie trok het beter over te kunnen dragen.

 2. Top Nathan. Respect ook voor Kim en zijn liefde voor SEO. Een nieuwe frisse wind, ik ben benieuwd!

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe platform, Nathan. En Kim; heel erg bedankt voor het opzetten en onderhouden van dit platform de afgelopen jaren. Ik heb je de afgelopen tijd ook zeker gemist hier. Het werk dat je hiermee hebt geleverd waardeer ik zeer en ik hoop dat je je SEO activiteiten niet minder zult gaan doen. Je aandeel in de community was altijd erg verfrissend!

 4. Hi Nathan en Kim,
  Beide gefeliciteerd met de overname. De beslissing zal voor beiden beter zijn, neem ik aan.
  Ik kijk uit naar nog meer mooie SEO artikelen in het Nederlands. Ik hoor ook graag wanneer ik iets kan bijdragen. Wat dacht je van een artikel over structured data toepassen op een big e-commerce site? Just saying

Reacties zijn gesloten.