ContentKing overgenomen door Conductor

De Nederlandse websitemonitoring- en -audittool ContentKing is overgenomen door het Amerikaanse enterprise SEO-platform Conductor. Daarmee is het de tweede overname van een Nederlandse partij in de SEO-wereld en de vierde overname in de wereldwijde SEO-wereld binnen een jaar tijd.

ContentKing en Conductor vullen elkaar aan

Bij een overname wordt er al vaak gezegd dat bedrijven elkaar aanvullen. In het geval van ContentKing en Conductor kunnen we bevestigen dat dit ook echt zo is. Waar Conductor er is om grote bedrijven te helpen hun SEO goed op te zetten, helpt ContentKing om continu te monitoren wat er op de website gebeurt om zo snel in te kunnen grijpen als er iets mis is.

Ook qua doelgroep

In onze eigen ervaring zit ContentKing qua doelgroep ook in het enterprise-segment. Door de enorm gedetailleerde rapportages in combinatie met een stevige prijs is de tool duidelijk meer voor (technisch onderlegde) specialisten en (bedrijen met) grote teams op het gebied van marketing, content en/of SEO. Conductor richt zich ook op dat segment, dus de synergie is er ook zeker qua doelgroep.

Direct zichtbaar

De overname werd op 16 februari bekendgemaakt en is direct al zichtbaar op de website van ContentKing, waar ‘for Conductor’ al onder het logo zichtbaar is.

 

The following two tabs change content below.
Volbloed Fries, opgegroeid in Apeldoorn. SEO- en conversie-specialist bij Optimus Online en sinds 2019 eigenaar van SEOnieuws.com. Gebiologeerd door online marketing en het schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten.

Laatste berichten van Nathan Veenstra (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.