SEO-legende Bill Slawski overleden

Wie al enige tijd in de wereld van SEO leeft, kent de naam Bill Slawski. Slawski is vooral bekend om zijn onvermoeibare werk om patenten van Google te vinden en uit te pluizen. Daarnaast was Bill genoegzaam bekend als een bijzonder behulpzame vakgenoot. Bill Slawski is op 17 mei 2022 overleden en daarmee verliest de SEO-wereld zonder overdrijven een legende.

SEO by the Sea

Slawski deelde zijn kennis en bevindingen op zijn website SEO by the Sea. Sinds 2013 was hij Director of SEO bij Go Fish Digital, dat op 19 mei op Twitter zijn overlijden bekendmaakte.

Honderden lovende verhalen over Slawski

In 2020 kreeg Slawski een hartinfarct, wat aanleiding was voor Barry Schwartz van SERoundtable om SEO’s te vragen hun verhalen over Bill Slawski te delen. Hij verzamelde ze op billslawski.com, dat na zijn overlijden verder is aangevuld met verhalen en complimenten.

Als je de verhalen leest of in de afgelopen jaren iets over Bill Slawski hebt meegekregen, weet je dat we met zijn overlijden een genereuze, gedreven en behulpzame vakgenoot zijn verloren.

The following two tabs change content below.
Volbloed Fries, opgegroeid in Apeldoorn. SEO- en conversie-specialist bij Optimus Online en sinds 2019 eigenaar van SEOnieuws.com. Gebiologeerd door online marketing en het schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten.

Laatste berichten van Nathan Veenstra (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.