Het laatste SEO nieuws door de ogen van Nederlandstalige SEO specialisten

Welkom op seonieuws.com een gloednieuw platform voor Nederlandstalige SEO specialisten. Dit is de eerste post op de blog. Hopelijk zullen er nog velen volgen! Ik ga hier regelmatig wat posten over de laatste ontwikkelingen in de SEO wereld.

En in een later stadium – wanneer de site genoeg bezoekers heeft – zullen ook andere SEO specialisten hier artikels kunnen toevoegen. Mocht je daarin nu al interesse hebben dan mag je altijd contact met me opnemen.

The following two tabs change content below.

Kim Pittoors

Eigenaar bij Nethit
Gelukkige vader, Oprichter van Nethit.nl & SEOnieuws.com, Webdesigner, SEO specialist en Usability Freak. Gek op Linux en verslaafd aan scoren in Google.

4 reacties

  1. Tnx Jan! Om het op zijn Vlaams te zeggen: Ik Amuseer mij hier wel 😉 Bovendien komen er op den duur nog wel wat goede gastbloggers bij. Verschillende mensen hebben al interesse getoond. Maar eerst ga ik zelf nog wat verder met het opbouwen van voldoende lezers en volgers.

  2. Ja dat geloof ik best dat je je amuseert ;-). Voor een gastblog mag je me trouwens ook altijd wel contacteren. Dan heb je er ook eentje in het Vlaams ;-).

  3. Dat is geen probleem. Aan mijn teksten zal de lezer zo nu en dan ook nog merken dat ik eigenlijk een Belg ben. Ik woonde vroeger in Diest trouwens. De domeinnaam webdesigndiest.be was ooit van mij. Nu redirect die naar jouw website zie ik 😉

    Woorden vervangen is makkelijk maar er zitten ook verschillen in de grammatica, zinsconstructie enz.. Maar dat maakt niet uit, kunnen ze ook eens lachen. SEOnieuws.com is er voor alle Nederlandstalige SEO’ers, ook voor de Belgen dus.

    Alleen de focus ligt op Nederland omdat de markt daar verder is en omdat de doelgroep ook groter is. Want België is ook nog eens opgesplitst in verschillende taalgroepen dus dat maakt die groep nog kleiner.

    Iemand als jij is uiteraard ook welkom als gastblogger. Neem gerust contact met mij op via email. Dan hoeft dat niet in de comments 🙂

Reacties zijn gesloten.