SEOPress verhoogt prijs voor SEOPress Pro

Met alle prijsstijgingen in de wereld verwachtten we al meer prijsstijgingen voor SEO-tools. Na Yoast SEO, dat vorig jaar al een prijsverhoging aankondigde, laat SEO-plugin SEOPress nu ook weten dat ze prijs voor SEOPress Pro verhogen. En daarmee wijzigt ook de prijs voor de bundel met met SEOPress Insights.

SEOPress Pro van 39,- naar 49,- per jaar

Met een tarief van $ 39,- was SEOPress Pro* al de goedkoopste premium SEO-plugin die bij ons bekend is. Het tarief voor SEOPress Pro gaat nu met 10 dollar per jaar omhoog en wordt dus $ 49,- per jaar. Deze prijsstijging gaat in op 18 april 2022 en geldt alleen voor nieuwe aankopen. Wie nu al betaalt voor SEOPress Pro en die automatisch laat verlengen, blijft daar in ieder geval voor de komende jaren gewoon nog de oude prijs voor betalen.

Dat betekent dus ook dat wie nog voor 18 april 2022 SEOPress Pro aanschaft*, daar bij automatische verlenging ook 39,- per jaar voor blijft betalen.

Ook prijsverhoging voor bundel met SEOPress Insights

Naast de SEO-plugin heeft SEOPress ook SEOPress Insights, waarmee je posities in Google en backlinks kunt monitoren. De bundel van SEOPress Pro met Insights gaat per 18 april ook met 10,- omhoog, SEOPress Insights zelf blijft de huidige prijs behouden.

Alles op een rijtje

SEOPress heeft in de aankondiging zelf al netjes op een rijtje gezet hoe de prijsstructuur er vanaf 18 april uitziet:

 

 

 

 

 

  • SEOPress Free blijft gratis zonder limieten op installaties en inclusief updates;
  • SEOPress Pro wordt 49,- per jaar voor installatie op een onbeperkt aantal websites, inclusief updates en ondersteuning per e-mail;
  • SEOPress Insights blijft 99,- per jaar per website, inclusief 50 dagelijks getrackte zoektermen en wekelijks 1000 backlinks;
  • SEOPress Bundle (SEOPress Pro + SEOPress Insights) wordt 128,- per jaar.

SEOPress is nog erg jong

Wat ons opviel in de berichtgeving is dat SEOPress pas sinds 2019 bestaat. Daarmee is het een erg jong bedrijf, zelfs jonger dan Rank Math, dat volgens hun eigen website sinds 2018 bestaat. Op SEOnieuws.com gebruiken we zelf SEOPress Pro naar alle tevredenheid, maar we vinden ook dat je zelf moet ervaren welke SEO-plugin voor jou het beste werkt en je vooral op basis van jouw eigen wensen je keuze hoort te maken.

*Dit artikel bevat affiliatelinks; wij krijgen een kleine vergoeding bij een aankoop, wat ons in staat stelt om SEOnieuws te kunnen draaien. Kopen zonder affiliatevergoeding (de prijs blijft voor jou hetzelfde)? Ga dan direct naar seopress.org.

The following two tabs change content below.
Volbloed Fries, opgegroeid in Apeldoorn. SEO- en conversie-specialist bij Optimus Online en sinds 2019 eigenaar van SEOnieuws.com. Gebiologeerd door online marketing en het schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten.

Laatste berichten van Nathan Veenstra (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.