Screenshots van de nieuwe versie van de Google Search Console uitgelekt

Vorige week is er een aantal screenshots van de Beta-versie van de nieuwe Google Search Console uitgelekt via seroundtable.com. Barry Schwartz had ze ontvangen van Alan Bleiweiss, een bekende SEO’er die toegang had tot deze Beta-versie.

Het probleem is dat Alan deze screenshots niet had mogen delen. Want Beta-testers hebben zich te houden aan een zogeheten “Non disclosure agreement”.

Maar tegen de tijd dat Alan zich dit realiseerde was het al te laat. De screenshots waren al wijd verspreid. En Alan verloor hierdoor helaas ook zijn toegang tot de Beta-functies van Google.

Hier zijn de screenshots in Kwestie:

Voorlopig is nog niet bekend wanneer deze nieuwe versie in gebruik genomen gaat worden. Ik heb persoonlijk geen toegang tot de Beta-functies van de Google Search Console, jij wel?

Check even: https://search.google.com/search-console/ en laat me het weten via het reactieformulier onderaan. Ik ben benieuwd of er in de lage landen ook mensen zijn die toegang hebben.

The following two tabs change content below.

Kim Pittoors

Eigenaar bij Nethit
Gelukkige vader, Oprichter van Nethit.nl & SEOnieuws.com, Webdesigner, SEO specialist en Usability Freak. Gek op Linux en verslaafd aan scoren in Google.