Happy Horizons neemt digitaal bureau EF2 over

Digitaal bureau EF2, dat vooral werkt voor B2B- en non-profit-klanten, is overgenomen door de Happy Horizon groep. EF2 blijft onder eigen naam vanuit hun locatie in Veenendaal opereren. Happy Horizons meldt bij de overname hiermee haar positie als een van de meest toonaangevende digital agencies in Nederland te versterken.

Op overnamepad

Happy Horizons, dat ooit begon onder de naam Happy Idiots, is de afgelopen jaren duidelijk op overnamepad. Het begon in 2016 met de overname van Yellow-Online, Juice en Robert en Rademaker. In 2018 werd Invest Online uit Apeldoorn overgenomen, in 2019 volgden DigiMonks en LEQUAL. In de jaren daarna werden WINNRS, Nochii en WWAV overgenomen, en in 2023 dus EF2. Van deze bedrijven heeft tot nu toe alleen LEQUAL nog de naam behouden.

Belangrijke stap

Volgens Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon, is deze overname een belangrijke stap voor de groei en uitbreiding van Happy Horizon: “We zijn verheugd om EF2 bij onze groep te verwelkomen! EF2 is een mooie aanvulling op de bestaande dienstverlening van de Hubs Apeldoorn en Arnhem met name op het gebied van webdevelopment & technology waarin EF2 excelleert. Die regio wordt daarmee direct versterkt.”

The following two tabs change content below.
Volbloed Fries, opgegroeid in Apeldoorn. SEO- en conversie-specialist bij Optimus Online en sinds 2019 eigenaar van SEOnieuws.com. Gebiologeerd door online marketing en het schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *