Google Algoritme Update op 16 Oktober 2018?

Als je dacht dat je na een onrustige maand augustus en september eindelijk wat meer rust zou krijgen dan zat je er volledig naast. Ook deze maand is het weer onrustig met een grote piek op 16 oktober 2018. Rond die periode vonden er grote fluctuaties plaats volgens SEOradar en de andere Google Algoritme Trackers. En ook de SEO community stond weer in rep en roer.

Dat was duidelijk te merken op Twitter bijvoorbeeld:

Maar zoals vaak het geval is geeft Google geen commentaar. Het blijft dus alweer bij metingen en roddels. Gezien het aantal berichten over Google Updates de afgelopen maanden kan ik beter iets gaan posten als er geen Google Update is. Dat zou nog eens nieuws zijn!

Voorlopig probeer ik gewoon het aantal berichten over Google Updates zoveel mogelijk te beperken. Ik schrijf er alleen over als er duidelijke metingen zijn. Want anders zou het elke week raak zijn. De geruchten over Google updates rond 4 oktober en rond 8 en 9 oktober 2018 heb ik bijvoorbeeld genegeerd om die reden.

The following two tabs change content below.

Kim Pittoors

Eigenaar bij Nethit
Gelukkige vader, Oprichter van Nethit.nl & SEOnieuws.com, Webdesigner, SEO specialist en Usability Freak. Gek op Linux en verslaafd aan scoren in Google.