Digital product agency Unravel is nu Concept7 Amsterdam

We hebben weer overnamenieuws. Sinds kort gaat het Amsterdamse Unravel namelijk door het leven als onderdeel van strategisch digitaal bureau Concept7 uit Groningen. Concept7 had al een vestiging in Utrecht door de overname van eHealth88 in 2021.

Door onder eigen naam?

Of Unravel gewoon door gaat onder de eigen naam is niet bekendgemaakt. Concept7 maakte de overname bekend met: “Het doel van deze samenwerking is om kennis te delen en te verrijken. Om zo samen digitale ervaringen naar een nóg hoger niveau te tillen.”

Het persbericht vervolgt met “Met deze samenwerking kan Unravel de volgende stap maken in ontwikkeling en groei. Door de krachten te bundelen kunnen klanten in de Randstad nog beter bediend worden en biedt het bureau een bredere werkplek aan creatieve professionals.”

Hoewel bij eerdere overnames van bureaus de namen van veel bureaus uiteindelijk werden gewijzigd, heeft Concept7 dat (nog) niet gedaan met eHealth88, wat zou kunnen betekenen dat Concept7 dit ook bij Unravel niet van plan is.

De ronkende quote

Zoals vaker in persberichten, krijgt ook de aankondiging van de overname een ronkende quote mee. De quote is van de oprichter van Unravel, Ricardo van Lemmen:

“De samenwerking biedt een breder scala aan expertise en vaardigheden, wat resulteert in een meer uitgebreide service voor onze klanten, maar ook de noordelijke klanten die graag in Amsterdam afspreken. Een klassieke win-win voor beide partijen!”

The following two tabs change content below.
Volbloed Fries, opgegroeid in Apeldoorn. SEO- en conversie-specialist bij Optimus Online en sinds 2019 eigenaar van SEOnieuws.com. Gebiologeerd door online marketing en het schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *